2012-11-02 09:57:19
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Πάνω από 1.000 δόσεις ηρωίνης με το... ΚΤΕΛ
Ποσότητα ηρωίνης που με τα σημερινά – λόγω κρίσης – δεδομένα αντιστοιχεί σε περισσότερες από 1000 δόσεις, εντόπισαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,το απόγευμα της Πέμπτης στην Αμαλιάδα. Ο δράστης ηλικίας 32 ετών υποστήριξε πως κυρίως προοριζόταν για δική του χρήση ή και για κάποιους φίλους, ωστόσο μια τέτοια μεγάλη ποσότητα για τα δεδομένα στην Ηλεία, δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες στους κόλπους της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για τη δράση του 32χρονου. Για το ότι παραλαμβάνει δέματα με το ΚΤΕΛ, πακέτα που ανάμεσα στα άλλα είδη, περιέχουν ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν για λίγες ημέρες το νεαρό άντρα, που δηλώνει χρήστης ουσιών και το απόγευμα της Πέμπτης έκαναν την κίνησή τους.

Την ώρα που ο 32χρονος παραλάμβανε ένα χαρτόκουτο μικρού σχετικά μεγέθους, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Στο έλεγχο που έκαναν στο χαρτόκουτο, βρήκαν κάποια ρούχα και μέσα στις τσέπες ενός παντελονιού εντόπισαν δύο συσκευασίες ηρωίνης βραχώδους μορφής. Μια των 53,2 και μια των 49,6 γραμμαρίων, συνολική ποσότητα δηλαδή 102,8 γραμμαρίων.


Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Πύργο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, όπου αναφέρθηκε στους αστυνομικούς για τις πράξεις του. Φέρεται να αγόρασε την ποσότητα αυτή από την Αθήνα έναντι του ποσού των 1000 ευρώ, από άγνωστο άτομο.

Σε άλλες «καλές» εποχές για τους χρήστες η ποσότητα αυτή αντιστοιχούσε σε περίπου 200 ή και 400 δόσεις, όταν προ κρίσης, κάθε γραμμάριο διαιρείτο σε δύο ή τέσσερις δόσεις. Τώρα όμως στην περίοδο της οικονομικής κρίσης η δόση φτάνει στο ελάχιστο βάρος του 0,1 του γραμμαρίου και πωλείται περί τα δέκα ευρώ η μια.

Πηγή: illialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ