2012-11-01 14:30:09
Φωτογραφία για Υπόσχεση Κωνσταντόπουλου
Την υπόσχεση ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα δείξουν τον επαγγελματισμό τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, παρά το θέμα με τις οφειλές που βγήκε στην επιφάνεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τους αγώνες που ακολουθούν με αφετηρία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και, ειδικά τη φετινή σεζόν με την άσχημη αρχή που κάναμε στο πρωτάθλημα. Με την ιστορία των δύο ομάδων χαρακτηρίζεται ακόμα ντέρμπι. Πρόσφατα στην Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και έλεγαν ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπόκα, όμως παραλίγο να την κερδίσει. Στόχος μας είναι να δώσουμε συνέχεια στο καλό αποτέλεσμα που φέραμε με τον Πλατανιά».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Αντιλαμβανόμαστε τη βελτίωση της ομάδας. Ο ψυχολογικός τομέας έχει αλλάξει και αρχίζουμε να πατάμε καλύτερα στο γήπεδο. Σε αυτό έχει βοηθήσει αρκετά η έλευση του νέου προπονητή. Έχει αρχίσει να περνάει τη δική του φιλοσοφία και αυτό φάνηκε στους δύο αγώνες που δώσαμε. Κάνουμε σταθερά βήματα προς το καλύτερο».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ