2012-11-01 12:30:07
Φωτογραφία για Στην Πορτογαλία ο Γεωργιάδης
Στην Πορτογαλία και για τέσσερις ημέρες θα βρεθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης προκειμένου να έχει επαφές με την ελίτ του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα κατασκοπεύσει υποψήφιους μεταγραφικούς που έχουν προταθεί από Καλοκαίρι μέχρι και σήμερα.

Ένα ακόμα ταξίδι μεταγραφικού ενδιαφέροντος για τον Γιώργο Γεωργιάδη που αναχωρεί σήμερα(1/11) για την Πορτογαλία. Μετά την συνάντηση που είχαν οι Βρύζας, Δώνης και Γεωργιάδης αποφάσισαν να επισπεύσουν τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τεθεί θέμα ενίσχυσης της ομάδας των Γενάρη. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα παραμείνει για τέσσερις ημέρες στην Ιβηρική Χερσόνησο ξεκινώντας μια σειρά επαφών με τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Ο Γεωργιάδης δεν θα πάει αδιάβαστος, έχει στις αποσκευές λίστα με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους. Τώρα αν από τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ομάδων, αλλά και με διάφορους μάνατζερ προστεθούν νέα ονόματα αυτά θα αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους των μεταγραφών και στη συνέχεια θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη.


Όσον αφορά τον Μιγκελ Βίτορ της Μπενφίκα στο Δικέφαλο του Βορρά είχαν ενδιαφερθεί το Καλοκαίρι και μόνο τότε. Μέχρι στιγμής από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν υπήρξε κάποια νέα προσέγγιση προς τον αμυντικό της Μπενφίκα που αναζητεί μια νέα ποδοσφαιρική στέγη καθώς δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ