2012-10-31 15:22:05
Φωτογραφία για Η μετακίνηση του Πουνέντη στον «Λάμψη» στέλνει και πάλι στο σπίτι την Γιολάντα Διαμαντή!
Η αποχώρηση του Μάκη Πουνέντη απο τον Ρυθμό και η νέα του μεταγραφή στον Λάμψη είναι η αιτία που κάποιος θα χάσει και πάλι την εκπομπή του!

Πρόκειται για την Γιολάντα Διαμαντή που μετά την αποχώρηση της απο τον Σφαίρα στάθηκε ξανά στα πόδια της με τη συνεργασία στον Λάμψη. Μια συνεργασία που δεν κράτησε πολύ καθώς ο Μάκης και τα κορίτσια του θα εκπέμπουν στις 7 τον πρωί-τη δική της ώρα δηλαδή- σε λίγες μέρες.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός για την Γιολάντα που δεν περίμενε να χάσει τη δουλειά της ξανά και χωρίς να έχει κάνει κάτι κακό. Αντίθετα οι ακροατές την ακολούθησαν και στο νέο της σπίτι και το δείχνουν με τη προτίμηση τους.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται, ενώ όσο περνάει ο καιρός εξανεμίζεται και η όποια πιθανότητα υπήρχε να παραμείνει. Ακόμη και να μείνει και να μεταφερθεί σε κάποια άλλη ζώνη αυτό απο μόνο του θα είναι για την ίδια εφιαλτικό καθώς θα υποστεί τεράστια μείωση αποδοχών, με δεδομένο ότι η πρωινή ζώνη δεν έχει καμιά σχέση σε κερδοφορία με τις λοιπές ζώνες ενός ραδιοφώνου Η ίδια δεν είναι καλά ψυχολογικά καθώς όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν δεν δουλεύει απο χόμπι αλλά απο ανάγκη καθώς δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις σήμερα 3 παιδιά.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ