2012-10-31 15:15:03
Φωτογραφία για Χούντα είναι... θα περάσει, δηλώνει αναγνώστης
Η κατάσταση σε αυτή την χώρα έχει ξεφύγει.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο λαός έπεσε θύμα εξαπάτησης από μια πολιτική παρέα που αποτελείται από ...λαμόγια, προδότες, κλέφτες, υποτακτικούς και το χειρότερο φασίστες.

Η χώρα μας εδώ και χρόνια είχε στοχοποιηθεί και είχε μπει στο μενού των μεγάλων πολυεθνικών και αρπαχτικών του κόσμου.

Ίσως γιατί είμαστε όπως λένε πολλοί το καλύτερο οικόπεδο στον πλανήτη.

Το εύκρατο κλίμα της ο ήλιος της, η ομορφιά της, η γεωγραφική θέση της, ο φυσικός πλούτος της, οι χαρούμενοι άνθρωποι της κ.λ.π, ενοχλούσαν.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός έπρεπε να υπήρχαν δύο βασικές προϋποθέσεις .

Η πρώτη ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Πολιτικοί μαριονέτες που το κύριο χαρακτηριστικό τους να είναι η προσωπική τους ευημερία προβολή.

Το κύριο προτέρημα τους να κοιτάνε την τσέπη τους να μην έχουν κοινωνικές ευαισθησίες και να είναι πρόθυμη να υπηρετούν το κεφάλαιο ξεσκίζοντας τις σάρκες του Ελληνικού λαού δίχως τύψεις και ενοχές.


Θα έπρεπε να ξεπουλήσουν πρώτα από όλα τον λαό και μετά την χώρα.

Το σχέδιο πέτυχε τα τελευταία είκοσι χρόνια ένα μάτσο σύγχρονοι εφιάλτες δήθεν σωτήρες κατέστρεψαν αυτόν τον όμορφο τόπο.

Η δεύτερη προϋπόθεση ήταν πως θα έπρεπε ο λαός να ακολουθεί χωρίς να σκέφτεται να φωνάζει να διαμαρτύρεται.

Θα έπρεπε να αποκτήσει πελατειακή σχέση με το κράτος να μάθει να ζει υποτακτικά να λέει σε όλα ναι να κουνάει κομματικές σημαιούλες να πέφτει στα τέσσερα να ξεφτιλίζεται για μια θεσούλα στο δημόσιο ακόμα και για μια θεσούλα σε σούπερ μάρκετ.

Το κυριότερο θα έπρεπε να κοιτάει την παρτάρα του αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω του, δίπλα του πιστεύοντας ότι θα ζει ευτυχισμένος και βολεμένος, ενώ ο κόσμος γύρω του θα αυτοκτονεί,θα μένει άστεγος, άνεργος και όλα αυτά τα καλά δώρα που του έδωσαν πλουσιοπάροχα η Ευρώπη των τοκογλύφων και οι ξεφτίλες πολιτικοί του, που υπόσχονται ότι θα τον σώσουν για ακόμα μια φορά ξεχνώντας πως τόσα χρόνια είναι οι ίδιοι σάπιοι που τον οδήγησαν στην καταστροφή και τον όλεθρο.

Μας έμαθαν να ξεχνάμε και να βλέπουμε τον λύκο πρόβατο μόλις αλλάξει την προβιά του ξεχνώντας πως πάντα θα είναι λύκος.

Όλα αυτά τα πέτυχαν μια χαρά με την μέγιστη βοήθεια μας .

Εμείς είμαστε αυτοί που τους ψηφίσαμε και θα τους ξανά ψηφίσουμε μέχρι να πάει στη σφαγή και το τελευταίο πρόβατο.

Εμείς είμαστε αυτοί που ανεχόμαστε το κάθε λαμόγιο να ψηφίζει το πρώτο δεύτερο τρίτο και πάει λέγοντα μνημόνιο, το λέει και η λέξη ψηφίζουμε τα μνήματα μας, τον θάνατό μας. 3.500 Έλληνες αυτοκτόνησαν, μια ολόκληρη πόλη χάθηκε από την Ελλάδα. Μάλλον δολοφονήθηκαν εν ψυχρω από τους αλήτες που μας κυβερνούν τα πολλά τελευταία χρόνια.

Τι σχέση έχουμε εμείς από τους Έλληνες που διαβάζουμε στην ιστορία μας;

Δυστυχώς καμία απολύτως, γιατί αυτοί αντιστάθηκαν, φώναξαν όχι και πολέμησαν δίνοντας το αίμα τους, την ζωή τους για την δημοκρατία και την ελευθερία αυτού του τόπου.

Σήμερα μας κυβερνάνε ένα μάτσο προδότες που δήθεν προσπαθούν να μας σώσουν από μια κατάσταση που αυτοί μας οδήγησαν με την δική μας βοήθεια πάντα.

Τελειώνοντας να πω πως σήμερα ζούμε τον φασισμό, την φίμωση, και όλα τα ωραία που είδαμε τους τελευταίους μήνες σε αυτόν τον άμοιρο τόπο.

Αυτή την στιγμή οι πολιτικοί κλέφτες είναι έξω αντί να κάνουν παρέα στον Άκη, και ετοιμάζονται για το τελικό μας χτύπημα με την δική μας ανοχή πάντα.

Στην Πορτογαλία το επίδομα ανεργίας δίνεται για 3 χρόνια στην Ισπανία για 2,5

Εκεί έχουν και λίγο τσίπα τα δικά τους λαμόγια.

Εδώ ο κόσμος πεινάει, είναι μακροχρόνια άνεργος, το μπουρδέ...ο το κράτος είναι υπεύθυνο που ο κόσμος δεν βρίσκει δουλειά και όσοι δουλεύουν δεν πληρώνονται.

Στο διάβολο το Ευρώ και η Ευρώπη, τελικά τι νοιάζει τον άνεργο η αυτόν που δουλεύει και δεν πληρώνεται με τι σκ@τονόμισμα θα πληρωθεί.

Ελπίζω το ποτάμι να γίνει χείμαρρος κάποια στιγμή και να συμπαρασύρει όλα αυτά τα πολιτικά απόβλητα που μας οδήγησαν έως εδώ, και πιστεύουν ότι θα μας πάνε και πιο πέρα. Τελικά σοφά τα λέει ο λαός μας έχουμε ότι μας αξίζει και όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε.

Καληνύχτα Ελλαδίτσα, καληνύχτα προβατάκια, χούντα είναι θα περάσει.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ