2012-10-30 23:59:49
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΚΕ  *ΒΙΝΤΕΟ*
Την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας πήρε άνετα η Σάλκε, η οποία επικράτησε στην «Βέλτινς Αρένα» της Σαντχάουσεν με 3-0.

Οι «βασιλικοί μπλε» ήλεγξαν τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και βρίσκονται πλέον στους «16» του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι το παιχνίδι έχοντας το δοκάρι του Μέτσελντερ μόλις στο 8’. Στιγμές μετά (11’) όμως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League στάθηκε πιο τυχερή, καθώς ο Ιμπραΐμ Αφελάι ήταν πιο εύστοχος και εκμεταλλευόμενος την ασίστ του εξαιρετικού Μαρικά έκανε το 1-0.

Ο Ρουμάνος φορ πέτυχε γκολ για highlight με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (62’), όταν με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο από φάουλ-ασίστ του Μπαρνέτα διαμορφώνοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το 2-0. Ο Ολλανδός Χούντελααρ που πέρασε σαν αλλαγή «έγραψε» με εύστοχο πλασέ στο 79’ το τελικό 3-0.

Στα θετικά και η συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, εμφάνιση που ήταν η πρώτη μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Σάλκε (Στέφενς): Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Μέτσελντερ (46’ Παπαδόπουλος), Κολάσινατς, Χέγκερ (46’ Πούκι), Τζόουνς, Μόριτς, Μπαρνέτα, Αφελάι (68’ Χούντελααρ), Ντράξλερ, Μαρικά.

Σαντχάουσεν (Ντάις): Ισντονατ, Καντζιόρα, Πίσχορν, Μορένα, Αχενμπαχ, Τίτινγκ, Φίσερ, Κλοτς (63’ Σάουερτε), Ουλμ (74’ Μπλάχα), Ρίμαν (71’ Βούτεν), Ονουέγκμπου.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ