2012-10-30 23:56:08
Φωτογραφία για Παθαίνει εγκαύματα ακόμα και από το... φως της λάμπας!
Είναι γνωστό πως ο ήλιος δεν αστειεύεται. Η ακτινοβολία του, τις περισσότερες φορές, μπορεί να προκαλέσει από μικρές έως πολύ σοβαρές βλάβες. Όμως, μια 15χρονη κοπέλα από το Greater Manchester πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο καθώς πάσχει από λύκο, μια ανίατη αυτοάνοση πάθηση που κάνει το δέρμα της υπερευαίσθητο στο φως.

Η Mia Galloway μπορεί να πάθει σοβαρό ηλιακό έγκαυμα ακόμη κι αν μείνει ελάχιστα λεπτά στο φως της ημέρας ή ακόμα και αν εκτεθεί σε φως από… λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης!

Μέχρι το Πάσχα η ζωή της ήταν όπως ήθελε! Συμμετείχε σε καλλιστεία και έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και σε τηλεοπτικά σόου. Αφού διαγνώσθηκε με την ασθένεια έμεινε στο νοσοκομείο τρεις εβδομάδες όπου ακολούθησε χημειοθεραπείες για να κατασταλεί το ανοσοποιητικό της σύστημα, το οποίο «επιτίθεντο» στα ζωτικά της όργανα.

Ωστόσο, η Mia δεν χάνει το κουράγιο της!

«Έχω καλές και κακές μέρες. Σκοπός μου είναι να καταφέρω να πηγαίνω στο νοσοκομείο μία φορά το τρίμηνο. Προς το παρόν είμαι αναγκασμένη να πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες. Δεν με έχει αλλάξει η ασθένειά μου. Εξακολουθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος και θέλω να ζήσω μια φυσιολογική ζωή» λέει.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ