2012-10-30 23:01:34
Φωτογραφία για ΓΚΑΛΑΣ : ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ ΝΑ ΛΕΕΙ...
Ο Αρσέν Βενγκέρ πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει πως η έξοδος στο champions league, ισοδυναμεί με την κατάκτηση του Κυπ΄λου Αγγλία, ωστόσο αντίθετη άποψη έχει ένας πρώην «κανονιέρης», Γουίλιαμ Γκαλάς.

Ο αμυντικός της Τότεναμ δήλωσε πως η κατάκτηση ενός τροπαίου είναι ξεχωριστή στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή, καθώς δεν συμβαίνει και πολύ συχνά στην καριέρα του του και συμπλήρωσε πως είναι το ίδιο να τερματίζει στην δεύτερη ή την τέταρτη θέση, αλλά πολύ διαφορετικό να είσαι πρώτος.

"Το τρόπαιο το κατακτάς στο τέλος της σεζόν και γνωρίζω πως είναι να σηκώνεις ένα τρόπαιο. Είναι φανταστική η στιγμή και δεν συμβαίνει συχνά στην καριέρα ενός παίκτη.

Για μένα το να τερματίζει μία ομάδα δεύτερη ή τέταρτη είναι το ίδιο αλλά αν τερματίσεις πρώτος είναι μια διαφορετική ιστορία.

Για μερικούς μήνες νομίζεις ότι ανήκεις στην καλύτερη ομάδα, ότι είσαι ο καλύτερος παίκτης και είσαι ευτυχισμένος. Το σημαντικό είναι να κατακτήσεις ένα τρόπαιο και η Τότεναμ έχει πολύ καιρό να κατακτήσει ένα. Δεν ξέρω ποιο τρόπαιο θα είναι αλλά οποιοδήποτε και αν πάρουμε θα είναι καλοδεχούμενο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ