2012-10-30 21:03:07
Φωτογραφία για Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος και πώς ένιωσε στο άκουσμα του θανάτου του
Για τον συνάδελφό της Νίκο Σεργιανόπουλο, πώς χαρακτήρισε τη συμμετοχή της στους "Δύο ξένους", το λόγο που παντρεύτηκε αλλά και το αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο "Down Town Κύπρου"

Η ηθοποιός επί μια τετραετία έπαιζε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Λάμψη" και στη συνέχεια πήγε στους "Δύο Ξένους". Όπως είπε το καθημερινό σήριαλ μπορεί να κάνει κακό σε έναν ηθοποιό καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να τον "κάψει". Για αυτό το λόγο δε δίστασε να χαρακτηρίσει τη συμμετοχή της στους "Δύο Ξένους" ως ένα πολύ μεγάλο δώρο για εκείνη.

Στους "Δύο Ξένους" ήταν συμπρωταγωνίστρια με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και η ηθοποιός θυμήθηκε τη συνεργασία τους ενώ μίλησε για τα συναισθήματά της από το χαμό του.

"Τι μου θυμίζεις τώρα! Θυμάμαι το Νίκο να είναι ο τυπικότερος απ' όλους μας. Πάντα πρώτος ερχόταν στο γύρισμα, πάντα διαβασμένος κι έτοιμος! Δεν ήταν εξωστρεφής άνθρωπος, δεν έκανε πολλά αστεία στη δουλειά, αλλά ήταν απίστευτος επαγγελματίας.


Τρομερός στη δουλειά του και ασύλληπτα ταλαντούχος. Πολύ στενοχωρήθηκα με το τέλος που είχε. Είχα σοκαριστεί, είχα στενοχωρηθεί. Δεν ξέρω πώς να στο περιγράψω.

Κοίτα, δεν ήμασταν ποτέ στενοί φίλοι, όμως, ακόμη και μετά το τέλος της σειράς, βγαίναμε που και που σε καμιά ταβερνούλα και τα λέγαμε. Κάναμε λίγη παρέα. Λυπήθηκα πολύ. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη και, αν κι έχουν περάσει τόσα χρόνια πια, με πληγώνει όταν το σκέφτομαι", ανέφερε.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για την απόφαση της να παντρευτεί πριν από ένα χρόνο τον αγαπημένο της Βαγγέλη Μητρόγιαννη.

"Το έκανα γιατί είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άνθρωπό μου και ήθελα να το κάνω. Ξέρω ότι ο γάμος είναι μία τυπική διαδικασία, αλλά ήθελα να το δω λίγο πιο ρομαντικά! Το πήρα απ' αυτή την πλευρά και το έζησα με την ψυχή μου! Άλλωστε, η ουσία είναι να βρεις τον άνθρωπό σου", εξήγησε. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί.

Όσο για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων η ίδια δήλωσε πως δεν έχει κάνει ποτέ. "Όχι, ποτέ! Γιατί θα έπρεπε; Προσπαθείς να μου πεις κάτι; Κοίτα, αν ήθελα να κάνω, θα έκανα! Αλλά και δεν θέλω και, νομίζω, ότι ποτέ δεν θα το τολμήσω. Δεν είναι ότι φοβάμαι τις πλαστικές, αλλά δεν θέλω να επέμβω στη φύση. Δεν με χαλάει το να δω μία ρυτίδα, δεν πέφτω ψυχολογικά, ούτε παθαίνω φρίκη. Γενικά, δεν έχω τη λεγόμενη γυναικεία ματαιοδοξία".

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ