2012-10-30 09:40:37
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα από την Αλγερία περί ανανέωσης του Τζιμπούρ, αλλά θέλουν να τελειώσουν το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Οι Αλγερινοί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τον Ραφίκ Τζιμπούρ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι ισχύει. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατό πιο σύντομα το θέμα της ανανέωσης του επιθετικού τους, ο οποίος όμως ζήτησε πάνω από 1.5 εκατομμύριο. Στον Ολυμπιακό θέλουν να του κάνουν αύξηση, έτσι ώστε οι απολαβές να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο και ψάχνουν τρόπο να τελειώσουν την υπόθεση του Αλγερινού επιθετικού.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας είναι σε πολύ καλό δρόμο και κατά τα φαινόμενα μένουν μόνο τα τυπικά, ενώ το θέμα του Τοροσίδη αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, ενώ από την ερυθρόλευκη διοίκηση αναμένεται να του κάνουν βελτιωμένη πρόταση, η οποία πάντως δεν έχει γίνει ακόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ