2012-10-29 16:26:40
Φωτογραφία για Οι αγορές φοβούνται αδιέξοδο! - Όλα κρέμονται από μια κλωστή!
ΜΙΝΙ ΚΡΑΧ! Πλησιάζει το -6% η πτώση στο Χρηματιστήριο!

- Σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ υπο τον Βενιζέλο για να μην δημιουργηθεί αύριο η πρώτη ρωγμή με την μη ψήφιση των αποκρατικοποιήσεων.

- Η ΔΗΜΑΡ επιμένει στην άρνησή της να υπερψηφίσει τα εργασιακά.

- Αύριο έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

- Πως διαμορφώνονται τα αριθμητικά δεδομένα στην Βουλή ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας την ερχόμενη εβδομάδα.

- Τα μάτια όλα στραμμένα στο σημερινό euro working group

Λίγο πριν το τέλος η υπόθεση ψήφιση των μέτρων και εκταμίευση της δόσης εξελίσσονται σε θρίλερ για γερά νεύρα. Το Μαξίμου παρακολουθεί όλα όσα γίνονται και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, ακόμα και με κάποιες τελευταίες επαφές σε υψηλό επίπεδο. Τα μάτια στρέφονται στο euro working group, ενώ η δήλωση του εκπροσώπου του Ολι Ρεν ήταν χαρακτηριστική.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και τρόικας», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της Κομισίον, Όλι Ρεν, Σάιμον Ο' Κόνορ, που με αφορμή τη δημοσίευση της φερόμενης ως λίστας Λαγκάρντ, υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα «πρέπει να εντείνει τον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής».


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ φαίνεται να κινούνται πλέον σε κοινή πορεία αρνούμενοι να ψηφίσουν τα εργασιακά αν έρθουν ενσωματωμένα σε ένα άρθρο.

Αν συμβεί αυτό τότε δεν κινδυνεύει μόνο η συνοχή αλλά και η ίδια η κυβέρνηση. Ένα πρώτο τέστ είναι αύριο με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. Εκεί ειδικά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαμηνύουν σε όλους τους τόνους ότι δεν δέχονται τον τρόπο με τον οποίο θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στην Βουλή αλλά μια μια τις αποκρατικοποιήσεις.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο μυαλό του Κουβέλη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο μυαλό του Κουβέλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ