2012-10-29 16:24:46
Φωτογραφία για Αεροδρόμιο: Το δεύτερο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου!
Μήπως είστε και εσείς από αυτούς που έχουν αναρωτηθεί «που έχουμε χάσει τον Γιώργο Παπανδρέου»; Σαφώς, είναι γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι καθηγητής… guest star πανεπιστημίου του Harvard, αλλά δεν θα βρισκόταν και κάποιες μέρες στην Ελλάδα; Όχι, απαραίτητα καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα ο κ. Παπανδρέου να περνά τον χρόνο του στα… αεροδρόμια!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου συμμετείχε και μίλησε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Ζυρίχη από την Credit Suisse για επενδυτές με θέμα: «Διδάγματα της Ευρωπαϊκής κρίσης και πως θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία».

Μεσολάβησε το Χάρβαρντ και στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου συμμετείχε στην συνεδρίαση της Διεθνούς Επιτροπής για την πολιτική κατά των Ναρκωτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στη Βαρσοβία.

Σήμερα, 29 Οκτωβρίου, βρίσκεται στο Βερολίνο για τη Σύνοδο του Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης, την οποία διοργανώνει το Institute on Governance Nicolas Berggruen. Το θέμα της Συνόδου στην οποία θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός είναι «Το επόμενο βήμα προς την πολιτική ένωση: Θεσμοί και λαϊκή νομιμοποίηση».
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ