2012-10-29 15:43:55
Φωτογραφία για Έκοψαν την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ των..Αρβανίτη - Κατσίμη...Λόγω τις αντιρατσιστικής προπαγάνδας που έκαναν κατά του Δένδια.
Εγω είχα προειδοποιήσει για την προπαγάνδα που έκαναν συστηματικά τώρα τελευταία.

Όπως ήταν φυσικό τους πήραν χαμπάρι και οι "πέτρες"..

Όλα ξεκίνησαν  εκείνη την ωραία μέρα (μεσοβδόμαδα) που έβγαλαν ένα Πακιστανό ο οποίος κατάγγειλε...την Αστυνομία,την Χρυσή Αυγή,την ΝΔ,την άτιμη και ψεύτρα κοινωνία,την Ε.Ε,τα νοσοκομεία,τους Ιλλουμινάτι,τους εξωγήινους και την Νεα Τάξη Πραγμάτων..Ταυτόχρονα το πανελ (όλοι αριστεροί) και οι παρουσιαστές Αρβανίτης - Κατσίμη..έδειξαν τρομερή ανέχεια στις αβάσιμες καταγγελίες (κοινώς μπούρδες) του Πακιστανού λαθρομετανάστη και κουνούσαν τα κεφάλια τους καταφατικά σε στυλ μαριονέτας ότι κι αν έλεγε...και ούτε καν τόλμησαν να τον ρωτήσουν κάτι που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση ή να έβγαζαν τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας να απαντήσει στις μπαρούφες που έλεγε.

Αφού είδαν ότι η προπαγάνδα έπιασε,συνέχισαν και την επομένη..πάλι με την αστυνομία τα έβαλαν,αλλά ο μεγάλος τους στόχος ήταν ο Δένδιας..


Μέχρι και για παραίτηση του Υπουργού έκαναν λόγο..

Δείτε όλο το διάλογο που προκάλεσε την απομάκρυνση των δημοσιογράφων..και την επίσημη απάντηση της ΕΡΤ..Δηλαδή του Αιμίλιου Λιάτσου.. 

Μ. Κατσίμη. …Και βγήκαν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τους 15 που συνελήφθησαν και έγραφε η Guardian και που ήθελε ο κ. Δένδιας να κάνει στην Guardian μήνυση

Κ. Αρβανίτης. Δεν έκανε μήνυση; 

Μ. Κατσίμη. Δεν έκανε γιατί τα πορίσματα δείχνουν ότι όντως είναι κακούργημα. 

Κ. Αρβανίτης. Και θα παραιτηθεί τώρα; 

Μ. Κατσίμη. Δε νομίζω ότι θα παραιτηθεί. Πάντως ήταν περίεργο το ότι ο κ. Δένδιας είπε – σαν να ήξερε τα πορίσματα, που αυτό κανονικά δε γίνεται - που από τη μία είναι καλό ότι δεν τα ήξερε τα πορίσματα, αλλά από την άλλη πώς πας και το λες αυτό; 

Κ. Αρβανίτης. Και τώρα τι θα γίνει; Θα πει συγνώμη; 

Μ. Κατσίμη. Δεν ξέρω….

Κ. Αρβανίτης. Πω πω δύσκολα για τον κ. Δένδια. Και είναι και κοντοχωριανός σου, είναι από την Κέρκυρα. 

Μ. Κατσίμη. Και είναι και σοβαρός άνθρωπος έχω να πω..

Η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της τονίζει:

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τους παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αιμίλιος Λιάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ σέβεται απολύτως τους κανόνες της ελευθεροτυπίας και το αποδεικνύει εμπράκτως στην καθημερινή παρουσίαση της επικαιρότητας και την προβολή όλων των απόψεων. Όμως, δεν μπορεί να αποδεχτεί την καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Οι παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής ‘ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’ της ΝΕΤ, κ. Κώστας Αρβανίτης και κυρία Μαριλένα Κατσίμη, προέβησαν σε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, χωρίς μάλιστα να του δώσουν το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του άποψη, ενώ με τα σχόλιά τους εμφανίστηκαν να προκαταλαμβάνουν το αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης».

                                                                                                                                  »
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ