2012-10-29 15:39:17
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ!
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, βρέθηκε την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, και πλέον μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Η θεραπεία του Αβραάμ επί αμερικανικού εδάφους ολοκληρώθηκε με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει το Σάββατο (27/10) στην Ελλάδα και μάλιστα χθες (28/10) βρέθηκε στο Ρέντη όπου συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Από σήμερα (29/10) θα μπει στην τελική ευθεία για την επάνοδό του στα γήπεδα, αρχίζοντας πρόγραμμα με μπάλα υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Χρήστου Μουρίκη.

Τόσο ο Νοέμβρης, όσο και ο Δεκέμβρης θα κυλήσουν με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να δουλεύει πολύ και στο γήπεδο αλλά και στο γυμναστήριο προκειμένου να δυναμώσει το πόδι του.

"Όλα πάνε καλά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Αβραάμ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τη στιγμή που ακριβώς είχαμε υπολογίσει από την αρχή, δηλαδή στις αρχές Γενάρη", λένε από το ιατρικό τιμ.

Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει την αποθεραπεία του αποφασισμένος να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό.

Να θυμίσουμε ότι ο Αβραάμ είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro απέναντι στην Πολωνία στις 8 Ιούνη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ