2012-10-29 15:29:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Συγχωνεύονται τα δυο ΚΕΠ του Δήμου
Από το ΚΕΠ επί της οδού Βότση, το οποίο ανήκε στην πρώην Νομαρχία Αχαΐας και συγχωνεύτηκε με αυτό του Δήμου Πατρεών, γίνονται γνωστά τα εξής, ως απάντηση σε δημοσίευμα, που έκανε λόγο για κατάργησή του:

«Σε απάντηση επιστολής αναγνώστη, που δημοσίευσε τοπική εφημερίδα και αναφέρεται στο ΚΕΠ που στεγάζεται στη Βότση 37, ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

1. Το ΚΕΠ δεν έχει καταργηθεί με το ΦΕΚ 2398/28-08-12 Τεύχος Β, αλλά εγκρίθηκε η συγχώνευση του με το έτερο ΚΕΠ του Δήμου μας, ύστερα και από την υπ’ αριθμ. 154/ 23-3-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων. Αυτή καθ΄ αυτή η συγχώνευση, θα πραγματοποιηθεί με τη μεταστέγαση και των 2 ΚΕΠ σε ιδιόκτητο κτήριο, μετά και από την έγγραφη οδηγία της εποπτεύουσας υπηρεσίας των ΚΕΠ (ΔΟΛ-ΚΕΠ), πράγμα που θα γίνει σύντομα

2. Στο γνήσιο της υπογραφής, μπορεί να μην αναγραφούν επί της σφραγίδας τα στοιχεία του πολίτη και να αντικατασταθούν από τις λέξεις «του ανωτέρω υπογράφοντος» εφόσον αυτά αναγράφονται πλήρη επί του εγγράφου που έχει συμπληρώσει ο/η πολίτης και υπογράφει ενώπιον του όπως απαιτεί ο νόμος. Αυτό προφανώς έχει γίνει, αλλά παραλείπει ο κ. Φαρμάκης να αναφέρει.

3. Και τέλος, η κείμενη νομοθεσία, δεν αναφέρει, ούτε υποχρεώνει για το χρώμα του μελανιού που χρησιμοποιούνται στις σφραγίδες όσον αφορά το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και την ημερομηνία».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ