2012-10-29 12:02:09
Φωτογραφία για Αφόπλισε αστυνομικό αλλά αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος!
Ούτε στον… κινηματογράφο δεν συμβαίνουν όσα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αρτάκη Ευβοίας, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ενός αστυνομικού να συλλάβει τον διαρρήκτη ενός καταστήματος! Ο δράστης κατάφερε να του πάρει το όπλο, αλλά μάλλον δεν ήξερε να το χειριστεί και αυτοτραυματίστηκε! Όλα συνέβησαν όταν ο 22χρονος Έλληνας διαρρήκτης τρύπωσε σε ένα πολυκατάστημα και άρχισε να κλέβει ηλεκτρονικά είδη, χωρίς να αντιληφθεί ότι είχε ενεργοποιηθεί ο «βουβός» συναγερμός που ειδοποιούσε το τμήμα της περιοχής. Όταν το αντιλήφθηκε και το έβαλε στα πόδια, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αστυνομικό που είχε ήδη φτάσει στην περιοχή.

Χωρίς να διστάσει, ο νεαρός κακοποιός επιτέθηκε στον αστυνομικό και συνεπλάκη μαζί του. Μάλιστα, κατάφερε να αρπάξει το υπηρεσιακό του πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για να τον ακινητοποιήσει. Ωστόσο, τη στιγμή που προσπαθούσε να περάσει στη ζώνη του το όπλο, εκείνο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα τον τραυμάτισε!

Ο αστυνομικός πήρε πίσω το πιστόλι του και έβαλε χειροπέδες στον κακοποιό, που μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Λίγες ώρες αργότερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για κλοπή, αντίσταση, οπλοχρησία και απόπειρα ανθρωποκτονίας!
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ