2012-10-29 11:59:09
Φωτογραφία για Βροχές και ισχυροί άνεμοι σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα
Με κακοκαιρία ξεκινάει η εβδομάδα, αφού για σήμερα Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί, φτάνοντας μέχρι και 8 μποφόρ. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ωστόσο ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχή και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι νεφελώδης με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά πό 16 έως 23 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου..


Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, καιρός θα είναι νεφελώδης με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν α πνέουν νότιοι 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη γενικά αίθριος θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στις βορειότερες περιοχές και βαθμιαία και στις υπόλοιπες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα βόρεια τοπικά εως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά πό 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ