2012-10-28 19:37:01
Φωτογραφία για Αχαΐα: “Δημήτρη μου, Δημήτρη μου” - Που διασκέδασαν οι εορτάζοντες!
Δεν ξέρουμε αν “σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει”

αλλά και χωρίς Δημήτρη δεν πάει πίσω!

Ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων έχουν το όνομα “Δημήτρης-Δήμητρα”!

Ψάξαμε κάποιους εορτάζοντες και μάθαμε πού γιόρτασαν και δέχθηκαν ευχές για υγεία και μακροζωία.

Στο Dose στην Ηρώων Πολυτεχνείου γιόρτασε ο πρώην Νομάρχης και επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Πάτρας Δημήτρης Κατσικόπουλος. Με την σύζυγό του Έφη Χριστοδουλοπούλου και με καλούς φίλους διασκέδασαν ενώ ανάμεσά τους είδαμε τους : Νίκο Λύρα, Σοφοκλή Τσιμπλοστεφανάκη, Κων/νο Τσάμη, Στέλιο Τσιπιανίτη και τον Θανάση Πετρόπουλο.

Ο πολιτευτής Αχαίας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος γιόρτασε με ελάχιστους φίλους σε ταβέρνα στην Ακράτα λόγω πένθους (έχασε πρόσφατα την μητέρα του). Δέχθηκε όμως εκαντοντάδες ευχές. Πάνω από 500 τηλεφωνήματα και πάρα πολλά προσωπικά μηνύματα στο διαδίκτυο και στο κινητό του.


Ανάμεσα σε αυτούς που του ευχήθηκαν, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο τέως Υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, οι Δήμαρχοι Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας καθώς και πολλοί ακόμα τοπικοί φορείς και στελέχη της ΝΔ.

Αρκετοί ήταν οι εορτάζοντες από τον χώρο της εστίασης και αναψυχής. Δημήτρης Φούφουλας (DC - Bijoux), Δημήτρης Χασάνης (υπεύθυνος W- Flocafe bar restaurant), Δημήτρης Γεωργόπουλος (Τeatro Veso Mare), Δημήτρης Καραχρήστος (πρώην ιδιοκτήτης του Joy), Δημήτρης Παπαχριστόπουλος (Soho), Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου (σχεδιάστρια-δημόσιες σχέσεις) φόρεσαν τα “καλά τους” και υποδέχθηκαν τους φίλους τους.

Δεν θα μπορούσαν να γιορτάσουν χωρίς μουσική οι djs Dimitris Skerdi, Dimitris Galanos, και ο μουσικός παραγωγός Δημήτρης Καρατζαφέρης (Lightwaveradio).

Πηγή: patrasevents
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΧΙ (Σε όλους)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΧΙ (Σε όλους)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ