2012-10-28 18:54:03
Φωτογραφία για 10 ερωτήσεις αναγνώστη στον Αντώνη Σαμαρά
Θα ήθελα μέσα από το blog σας να απευθύνω (χωρίς να περιμένω απάντηση βέβαια) 10 απλές ερωτήσεις στον κ.Σαμαρά, πρωθυπουργό της Ελλάδας. 10 απορίες, που δεν πρόσεξα κανέναν μεγαλοδημοσιογράφο να ...μπορεί να κάνει στον κ.Σαμαρά, προφανώς όχι γιατί δεν τις σκέφτηκε, αλλά γιατί δεν θα ήταν μέσα στη συμφωνία.

1) Γιατί κ.Σαμαρά βροντοφωνάζατε στη Βουλή ότι δεν θα ψηφίσετε κανένα καταστροφικό μνημόνιο, όπως ο ίδιος τα αποκαλούσατε?

2) Πώς νιώθετε κ.Σαμαρά που γίνονται πια οι παρελάσεις δίχως κόσμο απλά με τεράστια αστυνομική δύναμη?

3) Πώς νιώθετε που δεν μπορείτε να πάτε ούτε μέχρι τη γωνία μόνος σας?

4) Γιατί συνεχίζονται τα μέτρα το ένα μετά το άλλο, όταν αποδεδειγμένα δεν βελτιώνεται η κατάσταση στην Ελλάδα αλλά χειροτερεύει?

5) Πώς γίνεται να δανειζόμαστε συνέχεια χρήματα και κάθε τόσο να είμαστε ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία?

6) Τι έχετε να πείτε στις οικογένειες των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν ανήμποροι να ζήσουν υπό τις νέες συνθήκες που φτιάξατε για την Ελλάδα?


7) Γιατί ο κόσμος να πληρώσει τα αμέτρητα κλεμμένα χρήματα των τελευταίων 30 χρόνων από τους πολιτικούς?

8) Πώς περιμένετε ο κόσμος να πληρώσει τα χαράτσια και όλες τις αυξήσεις που γίνονται παντού, όταν κόβονται μισθοί, συντάξεις και ολοένα αυξάνεται η ανεργία?

9) Από όλους τους πολιτικούς που έκλεψαν Δημόσια χρήματα, γιατί μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή και μάλιστα προσωρινά απ' ότι πιστεύω?

10) Γιατί ζητούσατε να γίνουν εκλογές εφόσον ασκείτε την ίδια και χειρότερη πολιτική από τον παλιό σας συγκάτοικο Γιώργο Παπανδρέου?

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Camera Fix: AppStore  διορθώστε το μώβ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Camera Fix: AppStore διορθώστε το μώβ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ