2012-10-28 16:44:03
Φωτογραφία για Αλλα τρία άτομα συνελήφθηκαν για την ληστεία στο δρόμο Ψευδά - Λυμπιών
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα 7ημερης προσωποκράτησης εναντίον δύο ατόμων αραβικής καταγωγής, ηλικίας 20 και 21 ετών και ενός Ελληνοκύπριου 38 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση ληστείας υπό την απειλή πιστολιού του ποσού των 20 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Η ληστεία διεπράχθη το βράδυ της Τετάρτης όταν τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, κατάφεραν να πάρουν υπό την απειλή πιστολιού, από πατέρα και γιο, το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του αυτοκινήτου τους, αφού πρώτα ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν στο δρόμο Ψευδά - Λυμπιών.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «ύστερα από εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τριών ακόμα ατόμων, ηλικίας 20 και 21 ετών αραβικής καταγωγής και ενός Ελληνοκύπριου ηλικίας 38 χρόνων. Εναντίον των τριών εξασφαλίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκαν για τα αδικήματα εμπρησμού, ένοπλης ληστείας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών».


Πρόσθεσε ότι «για την ίδια υπόθεση κρατείται ακόμα ένα άτομο ηλικίας 32 ετών από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Εναντίον των τεσσάρων προσώπων διερευνώνται τα συγκεκριμένα αδικήματα ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες προς εντοπισμό ακόμα δύο ατόμων που πιστεύεται ότι έχουν λάβει μέρος στη συγκεκριμένη υπόθεση».

Ο κ. Ανδρέου είπε ακόμα ότι «οι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης τους».

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ