2012-10-27 20:49:35
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ...
Σε αρκετές αλλαγές προτίθεται να προβεί ο προποητής του Ολυμπαικού Λεονάρντο Ζαρντίμ, εν όψει της αναμέτρηησς της Δευτέρας με τον Άρη.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του είναι πιθανό να παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν φανεί στις τελετυαίες προπονήσεις, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Λεονάρντο Ζαρντίμ δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε πολλές διαφοροποιήσεις τόοσ σε πρόσωπα , όσο και σε ρόλους, δεδομένων και των πολλών προβλημάτων τραυματισμών, που ταλαιπωρούν τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην προπόνηησ του Σαββάτου θόλωσε αρκετά τα... νερά στο εσωτερικό δίτερμα. Έκανε μεν δοκιμές, όχι όμως με τέτοιο τρόπο ώστε να εξάγεται κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα για τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος, που σκέπτεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης».

Υποψήφιοι πάντως για το αρχικό σχήμα είναι οι Σιόβας, Μήτρογλου, Γκρέκο, Βλαχοδήμος και ακόμα και ο νεαρός Λυκογιάννης. Όπως φαίνεται όλα θα φανούν στην κυριακάτικη προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν από την αναμέτρηση της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ