2012-10-27 20:44:19
Φωτογραφία για ΤΕΖΑ : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ
Με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε η Αρετή Τέζα, η οποία δνε παρέλειψε να τους ευχαριστήσει ολόψυχα για την υσμπαράστασή τους στην άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0.

«Μέλι» για τον αξεπέραστο κόσμο του Θρύλου στάζει η Αρετή Τέζα. Η νεαρή αθλήτρι,α η οποία με την είσοδό τη στο καθοριστικό δεύτερο σετ,συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή, που έκανε ο Θρύλος και το κατέκτησε με 26-24 δυσκολεύοντας αρκετά το σερβίς, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην εκπληκτική συμπαράσταση των 300 και πλέον πιστών οπαδών των «ερυθρόλευκων» στο 3-0 επί του Παναθηναϊκού:

«Κατ' αρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους ήταν ουσιαστική ειδικά στα διαστήματα που δεν παίζαμε καλά καθώς με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μας κατάφεραν να μας σπρώξουν στη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Σημαντικό είναι που καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά όταν στο δεύτερο σετ βρεθήκαμε να χάνουμε με 4 και πόντους διαφορά», αρκέστηκε να δηλώσει η Αρετή Τέζα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ