2012-10-27 16:00:06
Φωτογραφία για Είμαι Έλληνας, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, λέει ο Σχορτσανίτης
«Δεν έχω πραγματικά να σχολιάσω τίποτα, πέρα από το ότι είμαι από 12 χρονών στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας», απάντησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του Ηλία Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής.

Κάποιοι είχαν σπεύσει να προεξοφλήσουν ότι ο Σχορτσανίτης «θα εκραγεί» όταν αποφασίσει να απαντήσει στον χρυσαυγίτη βουλευτή.

Ίσως όμως λόγω και της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ολύμπια Λουμπλιάνα στην Σλοβενία, ο μπασκετμπολίστας αντιμετώπισε... χαλαρά τους ισχυρισμούς του Ηλία Παναγιώταρου.

Με την φράση «είμαι από 12 χρονών στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας», ο Σχορτσανίτης υπενθυμίζει όσα έχει προσφέρει στις εθνικές ομάδες μπάσκετ και, εμμέσως, εκφράζει το παράπονό του για τα ρατσιστικά σχόλια και τη δημόσια αμφισβήτηση ότι είναι Έλληνας Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος είχε ισχυριστεί ότι ο «Big Σόφο» δε θεωρείται Έλληνας σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής.

«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».
Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ