2012-10-27 15:55:03
Φωτογραφία για Eλένη Τσαλιγοπούλου: Ο Γιώργος Νταλάρας μας έβγαλε από τα νυχτερινά κέντρα
Για τη γενιά των τραγουδιστών στην οποία ανήκει, τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και τις δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου για τη Χρυσή Αυγή, μίλησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο "Εγώ Weekly".

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να χαρακτηρίσει τη δική της γενιά τραγουδιστών ως μια γενιά με κόμπλεξ και ανασφάλεια. Προσέθεσε μάλιστα ότι δεν επαναπαύτηκε ποτέ σε αντίθεση με άλλους τραγουδιστές.

"Δεν επαναπαύτηκα ποτέ"

"Η δική μου γενιά είχε κόμπλεξ και ανασφάλεια. Θεωρούσαμε πως αυτό που κάνουμε δεν είναι τόσο κατανοητό στον κόσμο. Στη συνέχεια, αυτό αρχίσαμε να το εξαργυρώνουμε, άρχισαν οι δίσκοι μας να γίνονται χρυσοί. Αυτό ήταν το ένα κομμάτι. Το άλλο, που αφορούσε στο τι κάνουμε από εκεί και πέρα το αφήσαμε πολύ πίσω. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό για έναν καλλιτέχνη και όχι το πώς θα βγάλει λεφτά.

Ευτυχώς εγώ δεν επαναπαύτηκα ποτέ και ποτέ δε συμφώνησα με εκείνους τους συναδέλφους που επαναπαύτηκαν και στεναχωριόμουν που τους έβλεπα. Βλέπω, όμως και εκείνους που δεν το βάζουν κάτω και λένε όχι ακόμη και με κόστος επιβίωσης, ειδικά στη σημερινή εποχή", ανέφερε.


Σε ερώτηση που αφορούσε τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα ότι ένιωθε ενοχές για χρήματα που κέρδισε μέσα από τη δουλειά του, η κ. Τσαλιγοπούλου σχολίασε: "Πολύ σωστά. Αυτή η γενιά τραγουδιστών, στην οποία ανήκει ο Γιώργος Νταλάρας, δεν συγκρίνεται με τίποτα μαζί μας. Είχαν πολλά χρόνια ύπαρξης στο ελληνικό τραγούδι. Έχουν μια άλλου είδους... μυθολογία.

Ο Γιώργος Νταλάρας για πολλά χρόνια ήταν σούπερ σταρ. Είναι ο καλλιτέχνης με τη μεγαλύτερη διάρκεια μαζί με τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη. Αυτοί είναι... θεότητες. Εμείς οι επόμενοι είμαστε λίγο πιο... ανθρώπινοι. Ο Γιώργος άλλαξε και το επίπεδο της μουσικής. Πήγε το τραγούδι και στα θέατρα και σε καλύτερες μουσικές σκηνές. Μας έβγαλε από τα νυχτερινά κέντρα".

Όσο για τη δήλωση του Πέτρου Γαϊτάνου ότι του αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής, η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε τι σκεφτόταν τη στιγμή που έκανε αυτό το σχόλιο.

"Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε να πει ο Πέτρος. Μα τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή που το είπε; Παρόλο που δεν παίρνω θέση γενικά στα πολιτικά, αυτό ήταν εξοργιστικό! Αν κάπου βρίσκω δικαιολογία σε αυτό είναι στο γενικότερο κλίμα πανικού που υπάρχει στην κοινωνία μας", κατέληξε.

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ