2012-10-27 11:59:02
Φωτογραφία για ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΡΕΙΣ ΝΒΑer ΚΑΙ ΕΝΑΣ... ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ
«Έχουμε βγει στην αγορά και ψάχνουμε προς όλες τις περιπτώσεις», λένε στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζόι Ντόρσεϊ. Τρία ονόματα από το ΝΒΑ και ένα από την Ευρώπη στην λίστα των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του 29χρόνου Αμερικανού σέντερ, καθώς ο ίδιος ο Ντόρσεϊ δεν αφήνει περιθώρια για να υπολογίζει σε εκείνον. Από ότι φαίνεται οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, τρεις από το ΝΒΑ και μια Αμερικανού από την Ευρώπη.

Από τους παίκτες, που απασχολούν τον Ολυμπιακό, είναι ο Ίκε Ντιόγκου (29χρ., 2μ.06), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τον οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι γνώρισαν στην απρόσμενη νίκη της Νιγηρίας επί της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας, που άφησε έξω την Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Στην νίκη επί της Ελλάδας, ο Ντιόγκου πέτυχε 17 πόντους και πήρε 2 ριμπάουντ.


Ο Ντιόγκου, είναι αμερικανοθρεμμένος, έχει πάει κολέγιο στις ΗΠΑ και το 2005 ήταν νούμερο 9 στο ντραφτ του ΝΒΑ από τους Γκόλντεν Στέιτ Ούριορς. Έχει παίξει ακόμη σε Ιντιάνα Πέισερς, Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Σακραμέντο Κινγκς και Λος Άντζελες Κλίπερς. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε μόνο σε δύο ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην Κίνα.

Στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί, επίσης, ο Τρόι Μέρφι (32χρ., 2μ.11), Αμερικανός φόργουορντ σέντερ, που την περασμένη σεζόν είχε ρόλο συμπληρωματικού παίκτη στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Ιντιάνα Πέισερς, Νιου Τζέρσεϊ Νετς και Βοστώνη.

Το... όνομα

Το πιο μεγάλο όνομα, αλλά και η πιο ακριβή λύση, που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό είναι ο Κένιον Μάρτιν, ο 35χρόνος πάουερ φόργουορντ με την 11ετή παρουσία στο ΝΒΑ, σε Νιού Τζέρσεϊ Νετς και Ντένβερ Νάγκετς. Το καλοκαίρι του 2011 λόγω του λοκ άουτ, ο Μάρτιν υπέγραψε στην Κίνα και από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περίοδο έπαιξε στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Εάν ο Ολυμπιακός προκρίνει την λύση του, θα χρειαστεί να του προσφέρει, τουλάχιστον, ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ ο Ντόρσεϊ είχε συμφωνήσει για 600.000.

Στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί από τους Αμερικανούς, που έχουν κάνει καριέρα στην Ευρώπη, ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ (30χρ., 2μ.02), ο οποίος... φλέρταρε με τον Παναθηναϊκό, που, όμως, προτίμησε τον Λάσμε. Ο πρώην παίκτης των Γυμναστικού Λάρισας, Άρη, παραμένει ελεύθερος και έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει την Ευρωλίγκα και την Ελλάδα.

Σε ερώτηση εάν θα αποκτηθεί και ο Ντιόντε Κρίστμας, στον Ολυμπιακό απαντούσαν: «Ίσως». Ενδεχομένως, γιατί τον Αμερικανό γκαρντ, που έκανε... θραύση με το Ρέθυμνο την περασμένη σεζόν, διεκδικεί, επίσης, ρώσικη ομάδα, που είναι μια εκ των ΤΣΣΚΑ, Κίμκι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ