2012-10-26 23:28:41
Φωτογραφία για Τους μοίρασε υποσχέσεις...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλέον είναι συνεπής στις πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα στην ΑΕΚ. Κοντοές, Λαγός και Αραμπατζής συναντήθηκαν στο γραφείο του πρόεδρου της ΑΕΚ και αντικείμενο συζήτησης ήταν το θέμα των πληρωμών.

Επί της ουσίας, οι «κάπτεν» της «Ενωσης» μετέφεραν ένα κλίμα δυσαρέσκειας των παικτών για το γεγονός ότι δεν τηρούνται οι νέοι διακανονισμοί που έχουν υπογραφεί και ζήτησαν να μάθουν πότε θα μπουν ξανά χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Οσο για το ποια ήταν η απάντηση Δημητρέλου; Μάλλον, δεν απαιτείται μεγάλη σκέψη… Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τους μετέφερε ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των υποψήφιων επενδυτών και εν όψει αυτών των εξελίξεων ζήτησε λίγη ακόμη υπομονή. Εκτίμησε, μάλιστα, πλέον οι πιθανότητες είναι κατά πολύ υπέρ του ενδεχομένου να υπάρξει αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ. Από την πλευρά τους οι αρχηγοί της ομάδας τόνισαν στον πρόεδρο ότι οι παίκτες έχουν ήδη κάνει πολλή υπομονή και ότι είναι πολλές οι φορές που και στο παρελθόν προέκυψαν ζητήματα υποψήφιων επενδυτών χωρίς να υπάρξει θετική κατάληξη.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έχουμε καλή ψυχολογία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έχουμε καλή ψυχολογία"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ