2012-10-26 22:44:55
Φωτογραφία για ΒΙΒΛΙΟ ΟΙ... «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΖΙΟΒΑΝΙ!
Ο Ζιοβάνι συγκεντρώνει όλες τις μαγικές στιγμές που έζησε από την αρχή της καριέρας του μέχρι τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να τις μεταφέρει σε βιβλίο με σπάνιες λεπτομέρειες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκδοτικής εταιρίας:

«Με μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια, η MVPublications, μία εταιρία που μπήκε στο χώρο των εκδόσεων για να υποστηρίξει τον τομέα των αθλητικών εκδόσεων και των αυτοβιογραφιών, ανακοινώνει τη συμφωνία της με έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα.

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει από την MVPublications η αυτοβιογραφία του Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Ένα έργο που θα περιλαμβάνει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του ποδοσφαιριστή τον οποίο λάτρεψαν όχι μόνο οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν αγνά το ποδόσφαιρο.

Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό το οποίο με ενθουσίασε», δηλώνει ο Ζιοβάνι. 


«Είδα μπροστά μου σοβαρούς ανθρώπους, με μεγάλο μεράκι στη δουλειά τους. Ο σκοπός της έκδοσης του βιβλίου είναι πολύ ιδιαίτερος, παράλληλα όμως, αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα πέρασα απίστευτα όμορφα χρόνια.

Οι Έλληνες μου προσφέρατε σπουδαίες στιγμές και με αυτήν την κίνηση, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που έζησα από τη στιγμή που γεννήθηκα μέχρι σήμερα. Είναι κι αυτός ένας μικρός τρόπος για να πω ευχαριστώ και να μάθετε όσα δεν ξέρατε για μένα Να είστε όλοι καλά». 

Την συγγραφή του βιβλίου έχει αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λοθάνο και η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Ζιοβάνι προσδιορίζεται μέσα στους επόμενους μήνες!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μην δώσετε δικαίωμα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μην δώσετε δικαίωμα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ