2012-10-26 22:05:36
Φωτογραφία για ΜΕ ΣΙΟΒΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Με την ψυχολογία στα... ύψη μετά το σπουδαίο διπλό επί της Μονπελιέ, θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα τον Αρη, ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες βεβαίως θα έχουν κι ένα άλλο κίνητρο καθώς αν κερδίσουν τους «κίτρινους» θα «σπάσουν» το ρεκόρ των επτά νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή απ' το 1979, που οι ίδιοι «κρατούν» απ' την περίοδο 1999-2000.

Οσον αφορά τα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Δημήτρης Σιόβας (προπονήθηκε κανονικά στην Παρασκευή) αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα, σε ρόλο αμυντικού χαφ, κάτι που σημαίνει ότι ο Μοντεστό θα μείνει εκτός.

Σχετικά με την επίθεση, ο Ζαρντίμ αναμένεται να ξεκινήσει τον Κώστα Μήτρογλου, θέλοντας βεβαίως να προστατέψει τον Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα το οποίο αποκόμισε στο ματς με του Champions League. Αλλωστε ο Ελληνας επιθετικός βρίσκεται σε φόρμα, βρίσκοντας δίχτυα αρκετές φορές (και) φέτος.

Να σημεωθεί ότι στην προπόνηση της Παρασκευής (26/10) ο προπονητής των Πειραιωτών δεν μίλησε στους παίκτες του, κάτι το οποίο αναμένεται να κάσνει το Σάββατο (27/10).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ