2012-10-26 20:23:58
Φωτογραφία για Σε κληθεί σε απολογία ο Τζόι Ντόρσεϊ
Ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν έδωσε το "παρών" στην σημερινή(26/10) προπόνηση του Ολυμπιακού και θα κληθεί σε απολογία, τόσο για την απουσία του, όσο και για το συμβάν στα αποδυτήρια των Πειραιωτών μετά το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ μετά το χθεσινό (25/10) συμβάν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και την βιαστική αποχώρηση του από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απουσίασε σήμερα (26/10) και από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων".

Η ΚΑΕ πλέον αναμένεται να καλέσει σε απολογία των Αμερικανό σέντερ τόσο για την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση, όσο και για όλα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια των Πειραιωτών.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον Τζόι Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει την αναζήτηση παίκτη για να τον αντικαταστήσουν.

Η προσοχή τους είναι στραμμένη σε ελεύθερους σέντερ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Από εκεί και πέρα, να αναφέρουμε και πάλι ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν και την περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος υπολογίζεται για να δώσει σημαντικές ανάσες στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όχι!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Όχι!"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ