2012-10-25 23:27:57
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχάρη θερμά τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του Ντε Λα Μοσόν για το διπλό με την Μονπελιέ και τους ζήτησε να επικεντρωθούν στο πως θα νικήσουν τον Άρη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, μοίραζε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. «Μπράβο σε όλους σας. Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια και για την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και για τη νίκη σας», τους επισήμανε σχετικά.

Ακολούθως όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους ξεκαθάρισε πως «είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, στο επόμενο ματς για το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει με τίποτα να χαλάσουμε την εικόνα μας με τον Άρη. Οφείλουμε να κρατήσουμε το πρόσωπο που είχαμε με την Μονπελιέ από το 50' και μετά.

Θα πρέπει να παραμείνουμε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και να πάμε να κερδίσουμε στην Θεσσαλονίκη». Παράλληλα ο προπονητής των Πειραιωτών τους κατέστησε σαφές ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουν μετά από μία τέτοια επιτυχία.

Τους διευκρίνισε ότι οφείλουν να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και τα καλά ματς έτσι ώστε να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες από μέρους τους είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν σε τροχιά νικών στο πρωτάθλημα αλλά και να κερδίσουν τον Άρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ