2012-10-25 23:22:36
Φωτογραφία για ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό για τον άσο του Ολυμπιακού, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο.

Ο Γαλλοαγλερινός υποβλήθηκε σε μαγνητική την Πέμπτη η οποία δεν έδειξε κάτι το σοβαρό μετά το χτύπημα που υπέστη στο παιχνίδι με την Μονπελιέ. Την δεδομένη χρονική στιγμή το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν ανησυχεί για την κατάσταση του Τζιμπούρ.

Ωστόσο ο διεθνής φορ θα εξεταστεί ξανά και την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο. Σίγουρα είναι θετικό που οι εξετάσεις του δεν ανέδειξαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, όμως από την άλλη ίσως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην ρισκάρει να τον ρίξει στην... μάχη με τον Άρη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας ο Τζιμπούρ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, μετά από τον σχετικό ιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα στο σημείο στο οποίο πονούσε και τίποτα περισσότερο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο επιθετικός της ομάδας θα κάνει αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα με την επόπτευση των ανθρώπων των ερυθρολεύκων που θα δουν ξανά την κατάστασή του. Αυτή βέβαια θα επανεκτιμηθεί και το Σάββατο από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ