2012-10-25 17:42:08
Φωτογραφία για Εκτός λόγω «Συντέλειας» η Κανέλλη!
Την παραίτησή της από την Παναθηναϊκή Συμμαχία υπέβαλε η Λιάνα Κανέλλη λόγω ενός... επεισοδίου που υπήρξε στα πλατό του ΣΚΑΪ και το οποίο είχε να κάνει με την εκπομπή «Συντέλεια»!

Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό τα έχουμε δει όλα, αλλά το να φεύγει κάποιος από την Παναθηναϊκή Συμμαχία» λόγω σάτιρας δεν το περιμέναμε, ωστόσο και αυτό έγινε σήμερα. Συγκεκριμένα παρελθόν από το σωματείο υποβάλλοντας την παραίτησή της, αποτελεί η Λιάνα Κανέλλη.

Η Βουλευτής του ΚΚΕ είχε πάει το πρωί στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όταν σε ένα από τα διαλείμματα την ώρα που έβγαινε από το πλατό, έπεσε πάνω σε έναν γεροδεμένο που φορούσε γάντια του μποξ.

Το όλο σκηνικό είχε να κάνει με την σατιρική εκπομπή «Συντέλεια», ωστόσο το μέλος του Δ.Σ της Συμμαχίας το πήρε στραβά, υποβάλλοντας την παραίτησή της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.


Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου, με επίγνωση ότι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια, δια της απουσίας μου,να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και συνεχώς στην ομάδα μας.

Λιάνα Κανέλλη

Βουλευτής ΚΚΕ Α΄

Αθήνας.(κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)

Παναθηναϊκός. Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή».

Πλέον αναμένουμε να δούμε αν ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει δεκτή την παραίτηση ή θα προσπαθήσει να της αλλάξει γνώμη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ