2012-10-25 17:22:33
Φωτογραφία για Νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ
Σίγουρος πως οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα του Σαββάτου (27/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής των Φαιάκων, Ντιέγκο Λεόν, τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά», αν και για να γίνει αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος:

Για τον αγώνα του Σαββάτου (27/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Καλή, έμπειρη, μία ομάδα που προσπαθεί πάντα να παίξει καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην καλή πορεία των τελευταίων μας αγώνων και στη συγκομιδή βαθμών. Μέχρι το Σάββατο θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε: τη νίκη, τους τρεις βαθμούς. Πλέον, η ομάδα, μέρα με τη μέρα, γίνεται καλύτερη. Ενώ έχει αποκτήσει και πολύ καλή ψυχολογία».


Για τη δουλεία που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις:

«Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίνονται πλήρως σ’ αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο, δουλεύοντας σκληρά πολλές ώρες την ημέρα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Κι επ’ ευκαιρία, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, εκ μέρους όλου του προπονητικού τιμ, για την κατανόηση, γιατί τους πιέζουμε πάρα πολύ».

Για την κατάσταση του Γιάννη Σίμωση και για την τακτική που θα ακολουθήσει στον αγώνα απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά»:

«Δεν έχει επανέλθει πλήρως και δεν ξέρω αν θα προλάβει να είναι μαζί μας. σχέση με τα δύο προηγούμενα, με ΑΕΚ και Πανιώνιο, είναι διαφορετικό. Το δουλεύουμε, το αναλύουμε και θεωρώ ότι πρέπει να εμφανιστούμε πολύ πειθαρχημένοι στο τακτικό μας κομμάτι, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να “χτυπήσουμε” στα όποια μειονεκτήματα έχει ο ΠΑΟΚ».

Για τον κόσμο των Φαιάκων:

«Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας και είναι κοντά μας. Παιχνίδι με παιχνίδι και όσο γινόμαστε εμείς καλύτεροι, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, γιατί τον χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος».

Εκτός από τον προπονητή της Κέρκυρας, Άκη Μάντζιο, στην συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο ποδοσφαιριστής των Φαιάκων, Ντιέγκο Λεόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός:

Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του «ηγέτη» στην Κέρκυρα:

«Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές στο γήπεδο, άρα, ούτε εγώ ήμουν πρωταγωνιστής στη Νέα Σμύρνη. Αυτό που μετράει, είναι η προσπάθεια που κάνει ο καθένας. Το μόνο σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε να κάνουμε μια νίκη και όλοι να προσπαθούν για το καλύτερο».

Σχετικά με το επικείμενο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά»:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, αλλά η ψυχολογία μας είναι εξαιρετική. Και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπουδαία ομάδα, είναι δύσκολο να τη νικήσεις, αλλά νομίζω ότι με μια καλή προσπάθεια, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα καταφέρουμε να πάρουμε –γιατί όχι;- τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός πως η Κέρκυρα στους τελευταίους της αγώνες παρουσιάζει καλύτερη αγωνιστική εικόνα:

«Στην ομάδα υπάρχουν 25 νέοι παίκτες, που χρειάζονταν χρόνο για να “δέσουν” και όλοι, σε κάθε ματς, προσπαθούν για το καλύτερο».

Για το αν έχει προσαρμοστεί πλήρως:

«Θεωρώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε καλύτερα της Ευρώπης. Πιστεύω ότι η προσαρμογή μου έχει πάει πολύ καλά. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Για τους δύσκολους αγώνες που έχει μπροστά της η Κέρκυρα:

«Πράγματι, έχουμε μπροστά μας τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι ο προσεχής αγώνας, του Σαββάτου. Το μυαλό μας είναι προσηλωμένο στο πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σ’ αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα επόμενα παιχνίδια θα τα σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ