2012-10-23 16:27:10
Φωτογραφία για Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής
Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου η Μπαρτσελόνα έχει μόλις μία ήττα και μια ισοπαλία σε 12 επίσημες αναμετρήσεις. Μολονότι και τα δύο στραβοπατήματα έγιναν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ένα εξ αυτών (η ήττα) σήμανε την απώλεια του ισπανικού Σούπερ Καπ, οι Μπλαουγκράνα υπό τον κ. Τίτο Βιλανόβα διανύουν μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο. Όπως σημείωσε και ο θρυλικός πρώην παίκτης και προπονητής των Καταλανών κ. Γιόχαν Κρόιφ «τώρα τα πάντα κυλούν υπέροχα και δεν υπάρχει νόημα να κρίνει κανείς το έργο του Βιλανόβα. Οι προπονητές φαίνονται κυρίως στις εποχές κρίσεων».

Παράλληλα ο «ιπτάμενος ολλανδός» αναφερόμενος στον Λιονέλ Μέσι υποστήριξε ότι «είναι ο σταρ, είναι από έναν διαφορετικό πλανήτη, ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι παίζει τόσο καλά επειδή έχει τη βοήθεια του Ινιέστα, του Τσάβι ή του Φάμπρεγας. Δείτε πόσο διαφορετικός είναι όταν παίζει με την εθνική Αργεντινής» Στον αποψινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σέλτικ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο κ. Βιλανόβα δεν θα έχει τον κεντρικό αμυντικό Τζεράρντ Πικέ, καθώς και τον τιμωρημένο Σέρχιο Μπούσκετς.


Αλλαγές, όχι όμως αναγκαστικές, αλλά για λόγους ξεκούρασης των παικτών του αναμένεται να κάνει και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σερ Αλεξ Φέργκιουσον στην αναμέτρηση των «Κόκκινων Διαβόλων» με τη Μπράγκα του κ. Ζοζέ Πεσέιρο. Όπως έγινε γνωστό δύο αμυντικοί εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Πατρίς Εβρά θα ξεκουραστούν ενόψει του ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ:

5ος όμιλος

Νόρτζελαντ – Γιουβέντους

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Τσέλσι

Βαθμολογία: Τσέλσι, Σαχτάρ 4, Γιουβέντους 2, Νόρτζελαντ 0.

6ος όμιλος

ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ – Βαλένθια

Λιλ – Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία: ΜΠΑΤΕ 6, Βαλένθια, Μπάγερν 3, Λιλ 0.

7ος όμιλος

Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα (19.00)

Μπαρτσελόνα – Σέλτικ

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 6, Σέλτικ 4, Μπενφίκα 1, Σπαρτάκ Μόσχας 0

8ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράγκα

Γαλατάσαραϊ – Κλουζ

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Γιουν. 6, Κλουζ, Μπράγκα 3, Γαλατάσαραϊ 0.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ