2012-10-23 16:26:07
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ Ο ΓΚΕΡΣΟΝ ΜΑΓΚΡΑΟ ΣΤΟΝ ΖΙΟΒΑΝΙ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Γκέρσον Μαγκράο που αγωνίζεται με την φανέλα της Σάντος είναι ένας ακόμα παίκτης που ξεχωρίζει ο Ζιοβάνι, ο οποίος έχει αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει στο πνεύμα της νέας του δουλειάς στον Ολυμπιακό.

Ο Ζιοβάνι αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Βραζιλία και, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr" έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την... επόμενη μέρα ως προς το νέο του πόστο στον Ολυμπιακό. Ο «Ζίο» που θα εκπροσωπεί τους ερυθρόλευκους στην χώρα του καφέ και ο οποίος θα λειτουργεί και ως σκάουτερ και ανιχνευτής ταλέντων και όχι μόνο, έχει ήδη κάνει ορισμένες σκέψεις για ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από την Βραζιλία, ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον «Μάγο» είναι ο ακραίος επιθετικός, Γκέρσον Μαγκράο, που παίζει με την φανέλα της Σάντος ενώ έχει θητεύσει μεταξύ άλλων σε Φέγενορντ και Ντιναμό Κιέβου. Στην ίδια ομάδα παίζει και ο μεσοεπιθετικός Φελίπε Άντερσον και ο επίσης μεσοεπιθετικός Ζοάο Πέδρο, δύο ονόματα που έχουν συνδεθεί με τον Ζιοβάνι.


Σε πρώτη φάση πάντως ο Ζιοβάνι θέλει να ξεκινήσει το... ψάξιμο από τις μικρές ηλικίες. Σύμφωνα με τα όσα ανακύπτουν αναζητά βασικά μεσοεπιθετικούς με καλή τεχνική κατάρτιστη και διάθεση για να παίξουν καλή μπάλα και να δουλέψουν σκληρά. Θα εστιάσει και στην πρώτη και στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, επιδιώκοντας να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

«Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει πάρα πολλά από την συνεργασία του με τον Ζιοβάνι. Ο «Ζίο» είναι αποφασισμένος να κάνει πολύ καλή δουλειά και να βρει ξεχωριστούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στον Ολυμπιακό. Δεν είπε το «ναι» στην ομάδα μόνο και μόνο για να το πει και να την ευχαριστήσει. Το είπε διότι θέλει πραγματικά να συμβάλλει πολύ στην προσπάθεια και την πορεία του πρώην συλλόγου του», τονίζουν σχετικά άνθρωποι που είναι πολύ κοντά στον Ζιοβάνι.

Ο Ζιοβάνι θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους κ.κ. Μαρινάκη, Βρέντζο και Κοβάσεβιτς, κυρίως μέσω του εν Ελλάδι εκπροσώπου του, Μαρσέλο. Επιπλέον -αν και δεν αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα- θα έρθει ξανά στην Ελλάδα για νέες συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι πολύ σπουδαία και για τις δύο πλευρές και τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Ολυμπιακός την αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ