2012-10-23 14:06:03
Φωτογραφία για ΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Ο Δημήτρης Βουτσιώτης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι «δεκάρι», φαίνεται πως έχει... καπαρώσει τη μία θέση του αμυντικού μέσου, κάτι που φάνηκε όταν έκανε κάποιες αλλαγές ο Μπερντ Στορκ, βάζοντας στο ματς με την Ξάνθη τον Αλέξανδρο Φουκαρά που είναι κόφτης αλλά δεν πήγε ο Βουτσιώτης στη θέση.

Αντιθέτως, έμεινε ο Φουκαράς ως «δεκάρι» και ο Βουτσιώτης ως αμυντικό χαφ, ενώ ο Σούκιας πήγε στην επίθεση! Παρ’ όλα αυτά το κέντρο συνέχισε να λειτουργεί καλά και μάλιστα ο Ολυμπιακός δημιούργησε και κάποιες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ.

Ο Δημήτρης Βουτσιώτης σε δηλώσεις του για τη νίκη των ερυθρόλευκων απέναντι στην Ξάνθη στο Ρέντη, σχολίασε αρχικά: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Βέβαια όσο περνούσε η ώρα ρίξαμε κάπως τον ρυθμό μας και αυτό ήταν φυσιολογικό, γιατί υπήρχε η κούραση των διεθνών από τα πολλά ματς που έχουν δώσει, αλλά και από τους υπόλοιπους με τις διπλές προπονήσεις που είχαμε αυτές τις ημέρες.

Αυτό που τώρα πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε αυτή τη μία ημέρα που έχουμε ρεπό και μετά να κοιτάξουμε τον Άρη». 

Όσον αφορά το αήττητο σερί των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο μέσος του Ολυμπιακού είπε: «Το σημαντικό είναι ότι όχι μόνο είμαστε αήττητοι, αλλά είμαστε και χωρίς γκολ για επτά αγώνες...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ