2012-10-23 12:12:03
Φωτογραφία για Ανεμοχώρι: Επιτήδειοι έκλεψαν ηλικιωμένη μπροστά στα μάτια της
Δίχως να είναι υποψιασμένη για αυτό που θα γινόταν η 70χρονη περίπου γυναίκα, έκανε δουλειές στο σπίτι της και πραγματικά, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ούτε που φανταζόταν πως μέρα μεσημέρι κάποιοι νεαροί θα εισέβαλαν στο σπίτι της με την πρόφαση πως κάποιον αναζητούσαν, θα της έπαιρναν το πορτοφόλι της.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ανεμοχώρι, που ανήκει στον δήμο Πύργου. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της και συγύριζε, όταν ξαφνικά μπήκαν στο εσωτερικό από την ανοικτή πόρτα - όπως συνηθίζεται να την αφήνουν οι κάτοικοι στα χωριά - δύο νεαροί άνδρες, "καλοβαλμένοι", όπως ανέφερε η ίδια και στην Αστυνομία...

Αρχικά της ζητούσαν επίμονα έναν... Νίκο, όμως η γυναίκα συνεχώς τους έλεγε πως δεν ξέρει κανέναν με αυτό το όνομα και κανένας δεν μένει σε αυτό το σπίτι. Οι νεαροί όμως επέμεναν... Ο ένας έμεινε κοντά στην ηλικιωμένη και απασχολώντας την, έδωσε την ευκαιρία και στο χρόνο στον συνεργό του να μπει στο σπίτι και να ψάξει για οτιδήποτε πολύτιμο.

Βρήκε και πήρε μόνο το πορτοφόλι της που περιείχε το ποσό των 200 ευρώ την ταυτότητα και άλλα προσωπικά έγγραφα, το κινητό της τηλέφωνο και άλλα μικροαντικείμενα. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί αλλά ήδη οι δύο δράστες είχαν απομακρυνθεί με ένα γκρι αυτοκίνητο. Οι Αρχές εξετάζουν την καταγγελία, σε συνδυασμό με άλλα περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων που έχουν συμβεί ευρύτερα στην περιοχή.
ilialive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ