2012-10-23 12:02:28
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΑΛΓΚΡΙΣ!
Η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται από σήμερα κιόλας στο ματς της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (22:00) για τους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Η νίκη είναι επιβεβλημένη για να επιτευχθεί το ταχύτερο δυνατό ο στόχος της πρόκρισης στο Top 16 σε έναν... «περίεργο» όμιλο και βέβαια το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η ομάδα του Κάουνας προέρχεται από μεγάλη νίκη στη Βιτόρια επί της Κάχα Λαμποράλ και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πέρα από την καλή ψυχολογία που απέκτησαν από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με το Παναθηναϊκό μέσα στο "σπίτι" του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του ποντάρουν και στην παρουσία του κόσμου, αφού σίγουρα μία νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου στο… άντρο του αποτελεί πόλο έλξης.

Η Ζαλγκίρις είναι πρώτη στον όμιλο και ο Ολυμπιακός, εκτός από την επιβεβλημένη νίκη, πρέπει να προσπαθήσει να πάρει και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά για ενδεχόμενη ισοβαθμία στον όμιλο.

Σε αυτόν τον αγώνα ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να δώσει βροντερό "παρών" για να επιτευχθεί ο στόχος, αλλά και για να καταχειροκροτήσει τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ