2012-10-23 09:30:05
Φωτογραφία για Ο Κιντής μήνυσε Αδαμίδη, Παππά, Νοτιά!
Μήνυση σε βάρος μετόχων και προέδρων της ΠΑΕ κατέθεσε ο Γιώργος Κιντής, με βαριές κατηγορίες για εκατομμύρια που λείπουν απ' τα βιβλία της Empire!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Κιντής κατέθεσε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών χθες μήνυση σε βάρος των δύο μεγαλομετόχων (Παππάς, Νοτιάς), των πρώην προέδρων (Αδαμίδη - Θανόπουλου) και των οικονομικών διευθυντών και μελών του διοικητικού συμβουλίου της Empire 1924 με σαφή υπονοούμενα για απιστία και τέλεση αρκετών αξιόποινων πράξεων!

Ο Κιντής διαπίστωσε "εξαφάνιση" 5 εκατ. ευρώ, για τα οποία δεν έλαβε πειστική απάντηση από κανέναν εκ των μετόχων, προέδρων, οικονομικών διευθυντών και λοιπών μελών του δ.σ. της Empire. Σε μια μηνυτήρια αναφορά γεμάτη από emails που έχει ανταλλάξει με Αδαμίδη, Παππά και τους οικονομικούς διευθυντές και λογιστές της Empire και της ΠΑΕ, ο Κιντής επιχειρεί να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του και ζητεί από τον εισαγγελέα να ερευνήσει την υπόθεση και να απαγγείλει κατηγορίες στους υπεύθυνους.


Ανάμεσα σε άλλα, ο Κιντής καταγγέλει στην μήνυσή του ότι η Empire (εταιρεία που διαχειρίζεται μέχρι σήμερα τα εμπορικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΑΕΚ) παραμένει παράνομα χωρίς δημοσιευμένο ισολογισμό για το 2011, δεν έχει κάνει εμπρόθεσμη γενική συνέλευση και βρίσκεται ακόμη στα χέρια του Αδαμίδη. Ο Κιντής καταγγέλει παράνομη καταστροφή μεγάλου μέρους του αθλητικού υλικού της ΑΕΚ στη χωματερή τον Οκτώβριο του 2011, ενώ στις απαντήσεις που έλαβε στην έρευνά του υπάρχουν σαφή υπονοούμενα για κλοπή εμπορευμάτων!

Με την ιδιότητα του μικρομετόχου (κατέχει το 0,31%) ο Γιώργος Κιντής, ο οποίος ερεύνησε την υπόθεση Empire A.E. αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε βάρος όσων έφεραν την ευθύνη διοίκησης της εταιρείας, με τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν επαρκείς και αποχρώσες ενδείξεις περί τελέσεως αξιοποίνων πράξεων και το αίτημα να διερευνηθεί η μήνυσή του, να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των δέκα προσώπων και η κατά νόμον αυστηρή τιμωρία τους. Στη μήνυσή του ο Κιντής μιλά για απιστία, για σαφέστατες υπόνοιες για τη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων, για επαρκείς και αποχρώσες ενδείξεις περί τελέσεως αξιοποίνων πράξεων.

Ο Κιντής κατέθεσε χθες μήνυση σε βάρος των Σταύρου Αδαμίδη, Νίκου Νοτιά, Θεοχάρη Κοσμάτου (μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Empire, τέως αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ), Κώστα Καπετανάκη (μέλος του δ.σ. της Empire, τέως μέλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ), Δημήτρη Καψή (μέλος του δ.σ. της Empire, τέως μέλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ), Πέτρου Παππά, Χαράλαμπου Γεωργούλη (μέλος του δ.σ. της Empire, τέως γενικός διευθυντής της Empire), Βασίλη Πουλάκου (μέλος του δ.σ. της Empire, τέως οικονομικός διευθυντής της Empire, τέως οικονομικός διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ), Νίκου Θανόπουλου (τέως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Empire), Μιχάλη Δημαράκη (τέως μέλος του δ.σ. και οικονομικός διευθυντής της Empire).

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κρυφές δοκιμές στη Ferrari
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κρυφές δοκιμές στη Ferrari
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ