2012-10-23 01:28:03
Φωτογραφία για Απίστευτο: δώσε με αίμα, χρώμα στη φανέλα
Το παρατσούκλι της Βιτόρια, ομάδας της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας είναι κοκκινόμαυροι μόνο που φέτος η φανέλα της είναι ασπρόμαυρη. Κι αυτό γιατί κάτι σκαρφίστηκαν οι διοικούντες.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας η αντιδράσεις από τους οπαδούς ήταν έντονες. Η εξήγηση όμως που έδωσαν οι διοικούντες ηρέμησε τους πάντες.

Ο σύλλογος προωθεί την εθελοντική αιμοδοσία και οι λωρίδες της φανέλας θα συμπληρώνονται με κόκκινο χρώμα, όσο η ποσότητα του αίματος αυξάνεται. Όταν μαζευτεί συγκεκριμένη ποσότητα αίματος και επιτευχθεί ο πρώτος στόχος, τότε η κάτω λωρίδα της φανέλας θα γίνει κόκκινη. Όταν η ποσότητα αυτή αυξηθεί τότε και η επόμενη λωρίδα θα κοκκινίσει και ούτω καθεξής, έως ότου οι τέσσερις λωρίδες της φανέλας γίνουν κόκκινες. Έτσι η φανέλα θα πάρει πάλι την παραδοσιακή της μορφή προσφέροντας παράλληλα κοινωνικό έργο.

Στην φανέλα δεν θα υπάρξει χορηγός αλλά είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη καμπάνια θα αναγκάσει αρκετά media να ασχοληθούν με την ομάδα της Vitória προσελκύοντας δωρητές.

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ