2012-10-22 20:27:03
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών – Σ. Ακριτίδης: «Ακατανόητη και σε βάρος των Πολιτών η κατάργηση Εφοριών»
από το Γραφείο Τύπου

Μεταξύ πολλών άλλων ακατανόητων και παράδοξων μέτρων που υιοθετεί και εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση, είναι και αυτό της συγχώνευσης ή και κατάργησης... 213 εφοριών, σε όλη την χώρα.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η κυβέρνηση των ισοδύναμων αντιλαϊκών και πρωτοφανών μέτρων, αποδεικνύει ότι ο λαός, η χώρα, η ανάπτυξη και η ευημερία είναι έννοιες που δεν την απασχολούν. Προτιμά και επιλέγει να είναι “το καλό παιδί” της Μέρκελ και των ευρωπαϊκών συμφερόντων παρά να υπηρετεί το λαό.

Η ανάπτυξη, που θα δώσει ανάσα στην υποβαθμισμένη πλέον ποιότητα ζωής των πολιτών και η αποκέντρωση της δημόσιας διοίκησης, που θα εξυπηρετούσε την ιδιαίτερη πολεοδομική και χωροταξική διάρθρωση της χώρας, αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση με επιπλέον φόρους, μειώσεις εσόδων του οικογενειακού προϋπολογισμού και τώρα με την κατάργηση 213 Εφοριών, προσθέτοντας στους εξουθενωμένους πολίτες, της Περιφέρειας, μια απαράδεκτη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση με παράλληλη αύξηση του φόρτου εργασίας και της «ουράς» στις εναπομείνασες εφορίες.

Η έλλειψη μηχανοργάνωσης και εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης σε συνδυασμό με τις ακατανόητες επιλογές της κυβέρνησης, όχι μόνο δυσχεραίνουν την λειτουργία των υπηρεσιών και των πολιτών, αλλά δημιουργούν ένα τέρας στο δημόσιο τομέα που για να αντιμετωπιστεί αργότερα θα χρειαστούν πολλαπλάσια μέσα και κόστος, που θα κληθεί και πάλι να πληρώσει ο «συνήθης ένοχος», ο Λαός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ