2012-10-22 20:26:42
Φωτογραφία για «ΥΠΟΔΟΧΗ»... ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
Ο Στράτος Περπέρογλου επέστρεψε στο Ο.Α.Κ.Α. ως αντίπαλος και περίπου 8.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού τον υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες και... καπνογόνα στο παρκέ!

Στις 12/1/11 ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, τώρα ήταν ο «Πέρπε». Μετά από μία 5ετία ο 28χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τους "πράσινους", επιλέγοντας να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα, κίνηση που στην επιστροφή του στο Ο.Α.Κ.Α. τον έφερε αντιμέτωπο με την... οργή της εξέδρας.

Ο Περπέρογλου προτίμησε να τα ακούσει μία και καλή μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση, αφού δε βγήκε με τους συμπαίκτες του στο αρχικό ξεμούδιασμα, όπως και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, παρόλο που έχει συνηθίσει σε ανάλογες... υποδοχές.

Η "πράσινη" εξέδρα τον περίμενε και το... μενού περιελάμβανε υβριστικά συνθήματα, αλλά και δύο καπνογόνα, που πέρασαν απ' το διπλό δίχτυ προστασίας και διέσχισαν ανάμεσα απ' τους παίκτες του Ολυμπιακού όλο το παρκέ μέχρι την άλλη πλευρά, όπου ήταν αυτοί του Παναθηναϊκού!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ