2012-10-22 16:34:14
Φωτογραφία για ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ : ΚΛΕΙΔΙ Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Η ομαδικότητα θα είναι το στοιχείο που θα κρίνει το αποψινό ματς του ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού, Νάσο Γαλακτερό.

«Η ήττα από την Εφές μπορεί να ωφελήσει», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάσος Γαλακτερός στον «Γαύρο»:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε και τις δύο ομάδες και πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να έχουμε πλήρη γνώση για αυτές. Το θέμα είναι ότι τα πάντα κρίνονται στο τέλος και τα πλεονεκτήματα δεν υπάρχουν. Πέρασαν οι εποχές που η έδρα… φόβιζε. Η ήττα με την Εφές δεν μπορεί να είναι ανησυχητική και μπορεί να ωφελήσει. Εξάλλου είναι προτιμότερο να χάνεις στην αρχή, αλλά να κερδίζεις στο τέλος.

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που δίνει βαθμούς, όμως περισσότερο δίνει ψυχολογία. Να πω την αλήθεια, δεν έχω πλήρη άποψη όπως και κανείς μας για τους δύο αντιπάλους. Όσο για τον Περπέρογλου τα πράγματα είναι απλά, και αφού είναι επαγγελματίας δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί και μέσα στο γήπεδο θα απαντήσει.


Ο Παναθηναϊκός ελέω του Σχορτσανίτη έχει αρκετή δύναμη κάτω από το καλάθι, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, αφού είναι επιρρεπής στα φάουλ και στα λάθη. Μπορεί και έτσι να χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Να περάσει την μπάλα μέσα και να φορτώσει με φάουλ τους αντιπάλους του και όταν τα βρει… σκούρα να την πασάρει εκτός. Όπως και να έχει δεν μπορείς να προδικάσεις ένα αποτέλεσμα γιατί δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα ματς.

Τέλος, πιστεύω πως η ομαδικότητα θα παίξει ρόλο στο ντέρμπι της Δευτέρας. Όποιος από τους δύο μονομάχους είναι πιο «ομάδα» αυτός θα νικήσει. Δεν υπάρχει παίκτης-κλειδί. Π.χ., τι να το κάνεις αν σκοράρει ακατάπαυστα ο Σπανούλης και χάσεις, ή και το αντίθετο. Ας είναι μέτριος ο Βασίλης και να κάνουν τη δουλειά του οι υπόλοιποι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ