2012-10-22 16:30:03
Φωτογραφία για Το «όχι» του Καρνέζη για... κάπτεν!
Ο Ορέστης Καρνέζης αναμενόταν να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με τον Άρη, αυτό ωστόσο δεν συνέβη αφού... αρνήθηκε, λόγω της ύπαρξης πιο παλιών παικτών στον Παναθηναϊκό!

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προέβη ο «φύλακας-άγγελος» του τριφυλλιού, που εδώ και μέρες θεωρούνταν ως το μεγάλο φαβορί για να καλύψει το κενό του Κατσουράνη στην τριάδα των αρχηγών.

Απόντων μάλιστα των άλλων δύο κάπτεν, Βύντρα και Μπουμσόνγκ στο ματς της Κυριακής, θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι ο διεθνής πορτιέρο θα ήταν ο αρχηγός των «πρασίνων».

Αυτό ωστόσο δεν συνέβη, καθώς σύμφωνα με το «Goal», όταν ενημερώθηκε από τον Φερέιρα ότι επιθυμεί ο προπονητής του να δώσει σε αυτόν το περιβραχιόνιο, εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, αφού όπως είπε στον Πορτογάλο αν και τον τιμάει η πρότασή του, υπήρχαν πιο παλιοί παίκτες στην ομάδα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να πάει σε κάποιον εξ αυτών. Αν και αρχικά έδειξε να... κολλάει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, εν τέλει αποδέχτηκε την απόφασή του και αρχηγός στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν ο Σπυρόπουλος.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ