2012-10-22 16:05:03
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή Καστοριάς για τις τηλεφωνικές οχλήσεις προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλο
από το Γραφείο Τύπου

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταδικάζει απερίφραστα τις όποιες ύβρεις και απειλές εδέχθη τηλεφωνικώς ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης... Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος, από άτομα τα οποία χρησιμοποιούν το όνομα της Χρυσής Αυγής. Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κάνουν χρήση του ονόματος της Χρυσής Αυγής για ιδίον ή κακώς εννοούμενο συμφέρον, χρησιμοποιώντας λεκτική ή άλλη μορφή βίας.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι τέτοιες ενέργειες ή τέτοια μορφή βίας είναι αντίθετες ως προς τη Χρυσή Αυγή και τις καταδικάζουμε απολύτως. Αυτού του τύπου η λεκτική βία είναι σύνηθες τακτικές προβοκάτσιας των αριστερών και σε καμία περίπτωση δική μας.

Δεν επικροτούμε τις θέσεις και τη στάση του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου όσον αφορά το θέμα με τη βλάσφημη θεατρική παράσταση Corpus Christi και δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο της δήλωσης του αλλά πολλώ μάλλον δεν επικροτούμε και την εκ του τηλεφώνου ασκηθείσα βία κατά του Μητροπολίτη. Προτείνουμε δε στους παρά τον Μητροπολίτη, όπως προβούν στις νόμιμες ενέργειες για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τον εντοπισμό των υπαιτίων και την παραδειγματική τιμωρία αυτών από το Νόμο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ