2012-10-22 13:42:08
Φωτογραφία για ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ (18.45, ΝΕΤ). Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν την ποιότητα και τα… κότσια να δείξουν ποιοι είναι και γιατί στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ζήτησε συγκέντρωση και πίστη στην τακτική, έτσι ώστε, να πανηγυρίσουν τη νίκη μέσα στο "σπίτι" του δεύτερου.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έχοντας συνειδητοποιήσει, μετά τη βαριά ήττα που γνώρισαν στην Πόλη από την Αναντολού Εφές, ότι θα πρέπει να μοχθούν σε κάθε παιχνίδι για να κατακτήσουν την νίκη, θα παραταχθούν για το "διπλό" στο ΟΑΚΑ με ακλόνητη θέληση να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος μέσα στο παρκέ, ακόμα και αν αυτό είναι του ΟΑΚΑ...

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν ξεχωρίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στον θρίαμβο, που θα τους δώσει καθοριστικό προβάδισμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, αφού θα έχουν το αβαντάζ της έδρας.


Όσον αφορά την άμυνα πρώτος στόχος είναι η αντιμετώπιση του Σχορτσανίτη, αλλά και ο περιορισμός δράσης των Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή.

Για την επίθεση πρωταρχικός σκοπός είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των ψηλών, αλλά και το μυαλωμένο παιχνίδι του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος των "πράσινων" ανυπομονεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να δώσει απαντήσεις, με την απόλυτη συμπαράσταση του αρχηγού που τιε έχει δώσει εδώ και καιρό!

Οι παίκτες του Θρύλου έκαναν την αυτοκριτική τους, συζήτησαν τόσο μεταξύ τους, όσο και με το προπονητικό-τιμ και κατάλαβαν τα λάθη τους και είναι αποφασισμένοι να μη τα επαναλάβουν.

Αυτό, που προέχει, βέβαια, είναι να παίξουν την άμυνα, που τους έκανε πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης την περασμένη σεζόν και να δείξουν, πρώτα στους δεύτερους και μετά σε όλους τους υπόλοιπους, γιατί είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και ότι έχουν τα κότσια, το έμψυχο υλικό και τη δύναμη να χτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία!

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ροζ» συλλήψεις στη Λεμεσό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ροζ» συλλήψεις στη Λεμεσό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ