2012-10-22 10:58:06
Φωτογραφία για ΜΕ... ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Έτοιμοι να σπάσουν κάθε προσωπικό ρεκόρ παρουσιάζονται ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην έβδομη σερί νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Και αυτό γιατί Έτοιμος να ξεπεράσει γρήγορα τις περσινές του επιδόσεις παρουσιάζεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Την προηγούμενη σεζόν ο Αλγερινός είχε πετύχει 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχει σκοράρει οχτώ φορές στα έξι ματς που έχει αγωνιστεί. Μάλιστα, δείχνει ικανός να ξεπεράσει ακόμη και τα 15 τέρματα που είχε σημειώσει πριν από μία πενταετία με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Σημαντικό ρόλο στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ξάνθη είχε ο Χοσέ Χολέμπας. Ο διεθνής μπακ-χαφ πέτυχε το δεύτερο γκολ και δημιούργησε το τρίτο (του Τζιμπούρ). Ωστόσο, σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι ο 28χρονος παίκτης είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος σκόρερ των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμος να σπάσει ένα προσωπικό ρεκόρ. Η καλύτερη επίδοση του Χολέμπας σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν τα τέσσερα τέρματα με τη Μόναχο 1860 στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, ένα χρόνο πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά την πιο παραγωγική του χρονιά, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2006/07 με 12 γκολ με τη δεύτερη ομάδα της Μόναχο 1860 στην τέταρτη κατηγορία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ