2012-10-22 09:11:31
Φωτογραφία για Καμμένος προς Τσίπρα: Να παραιτηθούν οι βουλευτές μας
Ομαδική παραίτηση βουλευτών ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος ώστε να "ρίξουν" την κυβέρνηση και να προκαλέσουν εκλογές. Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» δήλωσε πως θα προσπαθήσει να σταματήσει τη ψήφιση των μέτρων και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουν μαζί σε μαζική παραίτηση βουλευτών.

 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε:

 «Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους». «Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές», συνέχισε ο κ. Καμμένος.

 Ο ίδιος τόνισε ότι λύση εντός του μνημονίου δεν υπάρχει και απέρριψε κάθε σενάριο περί επιμήκυνσης ή διευκόλυνσης ως αναποτελεσματικά.                                              
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το θέμα, έκλεισε....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το θέμα, έκλεισε....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ