2012-10-21 17:15:09
Φωτογραφία για Σε έντονο ρυθμό Σιόβας και «Φέτφα»!
Ο Δημήτρης Σιόβας και ο Γιάννης Φετφατζίδης ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και φορτσάρουν για τη Μονπελιέ.

Μία ημέρα μετά τη νίκη τους επί της Ξάνθης με 4-0, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο γήπεδο, προκειμένου να προετοιμαστούν για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Μονπελιέ στη Γαλλία.

Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, Δημήτρης Σιόβας είχε υποστεί θλάση στον αγώνα της Εθνικής στη Σλοβακία και έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Κυριακής για να προλάβει τον αγώνα με τη Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέρει το gazzetta.gr

Έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε και ο Γιάννης Φετφατζίδης και αυτός κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος κόντρα στους Γάλλους. Θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα έκανε ο Ιμπαγάσα. Ο Τάσος Παπάζογλου ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και πλέον αναμένεται η επιστροφή του πλήρως στην ενεργό δράση.

Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στους «ακρίτες» έκαναν αποθεραπεία. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη, δούλεψαν επάνω στην τεχνική και τον έλεγχο της μπάλας, την κατοχή και το πρέσινγκ, ενώ έπαιξαν και δίτερμα. Στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Πίνο, ο οποίος σήμερα έκανε ατομικό.
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ