2012-10-21 17:13:56
Φωτογραφία για Βρήκε ο Πάγκαλος …. Σαμάρι...!!!
Γράφει ο Αλ Τσχάιμερ.

Και ο μεν κύριος Σταύρος Ψυχάρης ψάχνει για Ηγέτη. «Παλιά μου τέχνη κόσκινο…». Μόνο που τώρα ο «Ηγέτης» 

πρέπει να βολέψει το γιό του υφυπουργό εξωτερικών. Όταν αυτό γίνει θα ξέρουμε και τον «Ηγέτη»!

Αμ το συγκρότημα του Φαλήρου; Εκεί να δείτε η οικογένεια Αλαφούζου. Σκάι (ει) μύτη, ως και ο Πάγκαλος στην «Καθημερινή» σήμερα Κυριακή. Ναι, αυτός που δεν τόλμησε να κατέβει στις εκλογές γιατί το «φούμο» θα είχε καταταχθεί από την Αγορανομία στα «ουσιώδη εν ανεπαρκεία»!

Ναι ο «μαζί τα φάγαμε», που ως Αντιπρόεδρος του ΓΑΠ και του Παπαδήμου περιέφερε το «πολιτικό του σαρκίο» -συγνώμη την «πολιτική του γαστέρα»- στα ΜΜΕ προκαλώντας τον γενικό κλαυσίγελο.

Και τι λέει στην «Κ» ο ερίφης; «Όλοι με τον Σαμαρά»!!! Σου λέει, «εδώ βρίσκουν καταφύγιο σε λίγο Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Λοβέρδος και άλλα ναυάγια της πολιτικής του


ΠΑΣΟΚ, εγώ θα μείνω έξω από το χορό;». Βρήκε λοιπόν «Σαμάρι» να ιππεύσει και πάλι. Έστω και αν, λόγω βάρους, κατσιάσει το υποζύγιο Βέβαια τα παραπάνω δεν αφορούν τους κ.κ. Ψυχάρη και Πάγκαλο. Τον κ. Σαμαρά αφορούν, για να βλέπει ποιοι και πώς τον «πλευρίζουν» πολιτικώς και τι αναμένουν. Ιδιαίτερα δε ως προς τον Θ. Πάγκαλο ο Πρωθυπουργός πρέπει να αναλογισθεί πως αν συμπλεύσει μαζί του, το κόμμα του –αυτό που έχει ή αυτό που θα φτιάξει σύμφωνα με τις «ψυχάρειες» προβλέψεις- θα θυμίζει το παλιό βαπόρι, την αλήστου μνήμης «Πύλαρο», η οποία «διαφημιζόταν» στα λιμάνια που έδενε με την αθάνατη ατάκα: «Άλλος με την Πύλαρο και μια μακαρονάδα»!!

Πηγή / olympia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ